fbpx

Over mij

Ik ben Geertje Vervest. Ik woon in Waalwijk waar ook mijn praktijk gevestigd is.
Mijn achternaam ‘Vervest’ staat voor ‘ver van de veste gestuurd zijn’, ofwel ‘vogelvrij zijn’. Vogelvrij betekent letterlijk: ‘als je niet meer beschermd wordt door de wet en iedereen je mag vervolgen’.
Zo’n vogelvrij gevoel heb ik ook gehad.
Met plezier werkte ik bij verschillende bedrijven. Na verloop van tijd merkte ik dat ik toch niet op mijn plek zat. Ik deed dingen ‘omdat ze zo hoorden’, bleef doorgaan met taken die me eigenlijk niet pasten en had vaak het gevoel het zelf uit te moeten zoeken.

VogelVrij zijn is iets anders!

VogelVrij Loopbaancoaching staat voor loopbaancoaching voor mensen die hun eigen pad willen vinden en zich in hun loopbaan zo vrij als een vogel willen voelen.
VogelVrij staat voor ontdekken wat je wilt, gaan waar je wilt en de vrijheid voelen af en toe op een takje uit te rusten.
Als je doet wat je leuk vindt, wordt het vanzelf een succes!

Why

Als je doet wat je leuk vindt vanuit je waardes en talenten, is er meer kans op een duurzame inzetbaarheid in je loopbaan. Je blijft gezonder en gelukkiger in je carrière.

How

Door mensgericht te coachen en continu te reflecteren en verbeteren. Als Register Loopbaancoach zorg ik ervoor continu bij te blijven en mezelf als coach te blijven ontwikkelen.

What

Ogen openen van cliënten, door coachingsgesprekken en wandelcoaching. De waardes van VogelVrij Loopbaancoaching zijn vrijheid, eerlijkheid, passie, duurzaamheid en rust. 

Mijn ervaring

Alles wat ik aan ervaring in mijn rugzak heb, gebruik ik in mijn coachingspraktijk. Dat is mijn werkervaring als HR-manager en -adviseur, als loopbaancoach en ook mijn persoonlijke zoektocht binnen mijn werk en sensitieve kwaliteiten als HSP’er. Door al deze ervaring en kwaliteiten in te zetten, ontstaat er een traject dat volledig past bij de persoon om wie het gaat.

Het gaat namelijk om jou als mens. Jij bent de basis.

Scroll naar boven