fbpx

Voor werkgevers

plan, objective, strategy
  • Betrokken en bevlogen medewerkers.
  • Een goede sfeer binnen je team.
  • Geen of weinig ziekteverzuim.
  • Versteld staan van talenten en kwaliteiten van je personeel.
  • Genieten van de groei van je bedrijf.
  • Vertrouwen in een succesvolle en duurzame toekomst.

Dat is waar ik binnen VogelVrij Loopbaancoaching voor wil gaan.

Je merkt al een tijdje dat het niet lekker gaat met die ene werknemer. Ondanks verschillende gesprekken, is er nog geen verbetering. De sfeer in het team gaat er niet op vooruit en ook de band tussen jou en je personeelslid is gespannen. Je zit met een puzzel en je ziet de oplossing nu niet.

Een bedrijf hebben is in beweging zijn. Je weet ook dat beweging verandering brengt die positief kan uitpakken. Je hebt vertrouwen in je medewerker en zijn of haar kwaliteiten, ook nu hij of zij dat zelf niet goed ziet. Daarom wil je die persoon helpen zich weer prettig te voelen binnen je bedrijf. Je wilt gaan voor een positieve en duurzame oplossing. Voor de zaak én voor de mensen die er werken.

VogelVrij Loopbaancoaching brengt die nodige beweging. En een uitkomst die voor alle partijen werkt.

Hoe?

Wat zit er van nature in een mens? Die vraag staat aan de basis van mijn coaching.

Een VogelVrij Loopbaantraject start altijd met een intakegesprek. Samen met de persoon die het traject aangaat, bespreek ik de situatie en het doel. Hierna maak ik een passend plan voor een coachingstraject. Na goedkeuring van plan en offerte van alle partijen gaan we van start.

Ik zoek altijd naar mogelijkheden binnen mensen zelf en het bedrijf waarvoor ze werken. Ik gebruik verschillende gesprekstechnieken, oefeningen en methodes en fungeer als spiegel, zodat een client zijn of haar patronen herkent, zelf met oplossingen kan komen en in beweging komt.

De uitkomst kan bijvoorbeeld zijn dat iemand door middel van jobcrafting door kan in de huidige functie, er een andere, beter passende functie binnen het bedrijf wordt gevonden of dat er gekozen wordt afscheid te nemen en te gaan voor outplacement.

 

Geertje heeft mij erg goed ondersteund door mij en mijn medewerkers te coachen waar nodig. Zij daagt proactief managers uit door op een gestructureerde manier theorie te combineren met de praktijk en stap voor stap te focussen op bepaalde aandachtsgebieden. Zij is een zeer goede luisteraar en kan door de juiste vragen te stellen en feedback te geven mensen ‘bewust maken’ en praktische tips bieden om te oefenen en te verbeteren.

Nicoline

Meer informatie

Wil je meer informatie of een gratis intake?
Neem direct contact op!

Scroll naar boven