fbpx

Voor jou

point, finger, i wnat you
  • Je vrij voelen binnen een baan.
  • Doen wat je wilt en waar je goed in bent.
  • Doen waar jij voor kiest.
  • Zin hebben om naar je werk te gaan en het beste uit jezelf te halen.
  • Vertrouwen voelen van je werkgever en je collega’s.
  • Je veilig voelen om helemaal jezelf te zijn binnen jouw werk en je loopbaan.
  • Een duurzame oplossing waar jij en je werkgever allebei blij van worden.
  • Werk waar jij energie van krijgt.

Daar wil VogelVrij Loopbaancoaching samen met jou voor gaan.

Soms weet je niet welke kant je op moet. Je ziet door de bomen het bos niet meer en blijft dezelfde rondjes lopen, zoekend naar hoe het anders kan. Elk pad voelt donker en benauwend. Je vraagt je af of je er ooit uitkomt. En al helemaal, hóe dan. Lukt het om weer energie te krijgen en houden.

Elk gedrag legt kwaliteiten en talenten in jou bloot. Samen met jou ga ik daarnaar op zoek. Waar loop je tegenaan en wat zegt dat? Wat zijn je wensen en dromen? Wat wil jij nou écht in je dagelijkse werk en carrière en hoe kom je daar?

Jouw nieuwe pad rolt zich voor je uit als jij in beweging komt. Zie je het al? Je hebt de eerste stap al gezet! Samen gaan we aan de slag voor jouw loopbaanprofiel!

Hoe?

Wat zit er van nature in jou? Die vraag staat aan de basis van mijn coaching.

Een VogelVrij Loopbaantraject start altijd met gratis een intakegesprek van 45 minuten tot een uur. Welke talenten heb je, waar word je blij van? Waar liggen je dromen en wat is voor jou belangrijk?

We bespreken je situatie en het doel dat je wilt bereiken. Hierna maak ik een passend plan. Na goedkeuring van alle partijen gaan we van start.

Een coachingstraject kan kort of wat langer duren. Naast mijn intuïtie en nieuwsgierigheid gebruik ik verschillende gesprekstechnieken, oefeningen, (thuis)opdrachten en methodes. De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis,  via e-coaching óf in de natuur in de nabije omgeving, als we tijdens de sessies gaan wandelen.

Samen gaan we voor coaching die volledig past bij jou. Die past in je agenda en die past in de huidige tijd. Zodat je zelf een weg ontdekt waar je je goed bij voelt. En je tussen al die bomen het bos weer kunt zien.

Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Geertje. Dat is goed bevallen. Het was elke keer weer fijn om bij haar te komen. Naast de opdrachten /spelletjes was er ook zeker tijd voor persoonlijk contact, om bv. even mijn verhaal kwijt te kunnen. Ik werd goed op weg geholpen, ook om jezelf beter te leren kennen. Aan het einde van het traject geeft ze ook goede tips voor een juiste cv en sollicitatiebrief. Het was eigenlijk jammer dat het weer voorbij was. Maar het is goed zo. Bedankt Geertje!

Karin

 

Geertje is een ontzettend lieve en betrokken vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze stelt de juiste vragen, gebruikt verschillende testen, opdrachten en tools, is eerlijk, kritisch op de juiste momenten en vooral heel fijn om mee te praten.  

Al een hele tijd wist ik niet welke kant ik nu eigenlijk op wilde qua loopbaan, of wat ik überhaupt allemaal kon. Zo kwam ik bij Geertje uit. Geertje heeft me, door middel van de juiste (kritische) vragen, tools, opdrachten en testen, laten inzien dat ik vooral mezelf in de weg zat.

Doordat ze me bewust heeft gemaakt van mijn eigen gedachten, ben ik gaan inzien dat ík degene ben die dit ook zelf weer op kan lossen. Geertje heeft me daarbij geholpen door tijdens de coaching sessies geïnteresseerd en objectief te luisteren naar mijn verhalen en antwoorden en door daar verder op door te gaan liet ze me bewust worden van mijn eigen gedachtegangen.  

Iedere keer nadat ik bij Geertje was geweest merkte ik weer dat ik (negatieve) gedachten wat makkelijker los kon laten en me ook minder druk maakte om onbelangrijke zaken.

Nu, na dit traject bij VogelVrij, is het alsof er een druk van mijn schouders is gevallen en ik voel me stukken lichter en veel rustiger en vrijer in mijn hoofd. Geertje heeft me bewust gemaakt van mijn eigen (negatieve) gedachten en door haar heb ik er een positieve wending kunnen geven. En dat niet alleen op werkgebied, maar ook privé!

Ik heb dit loopbaantraject als zéér positief ervaren en ik zal VogelVrij Loopbaancoaching dan ook zeker aanraden bij ieder die ook op zoek is naar hun eigen pad binnen hun loopbaan!’

Monique

Gratis intake

Wil je meer informatie of een gratis intake?
Neem direct contact op!

Scroll naar boven