fbpx

Starten op Blue Monday

Blue Monday? Niet voor mij!

Het is vandaag Blue Monday, de dag dat veel mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. De dag dat je werk misschien niet goed, niet lekker of niet veilig voelt, waardoor je je afvraagt: is dit wat ik wil met mijn leven?

Ik ken dat gevoel. Maar vandaag zeker niet!
Vanaf vandaag start ik met VogelVrij Loopbaancoaching, omdat ik geloof dat het echt kan. Doen waar je goed in bent én blij zijn in je werk. Vertrouwen hebben in je loopbaan en de toekomst. Je vrij voelen, je talenten en persoonlijke waardes inzetten en tegelijkertijd rust ervaren. In een bestaande of nieuwe werkomgeving.

Rust, je eigen keuzes maken, zelf aan het roer staan. Dat is wat ik wil bereiken met VogelVrij Loopbaancoaching.

Vandaag, op de dag waarop  de meeste mensen zich treurig voelen, start ik met VogelVrij Loopbaancoaching, en ik heb er zin in! Ben je benieuwd hoe ik daar gekomen ben? Lees dan verder..

——————————————————-

Afgelopen jaar werd ik 40,  een hele leeftijd vind ik dat. Het begin van het einde? Of juist een begin van iets moois?

Bij mij kriebelde het al een tijdje… als je 40 bent dan doe je toch iets wat je leuk vindt, waar je energie van krijgt en wat goed voelt? Ik had alleen geen idee wat dat dan zou zijn…

Aan het begin van mijn studie P&A was ik van mening dat iedereen leuk werk kon doen. Werk waar iemand zelf voor koos en als vanzelf blij was het te mogen doen… Maar was dit idee wel zo reëel, kon dat wel in deze wereld? Ik ging er steeds meer aan twijfelen.

Als HSP-er had ik veel last van gevoelens van anderen, mensen die even bij mij als HR hun hart kwamen luchten. Dat moet natuurlijk kunnen, maar ik had er  last van. Al die negatieve gedachtes en emoties bleven binnenin mij. Aan het eind van de dag was ik zo moe…  mijn hoofd stond nooit stil. Stiekem nam ik toch veel mee naar huis.

Ik heb hulp gezocht van een coach gespecialiseerd in professionele HSP-ers, en die heeft mij zo goed geholpen! Nu ik 40 ben weet ik wat ik kan, wat ik wil en vooral wat goed voelt! Nu ben ik klaar om hetgeen te doen wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en dus waar ik 100% achter sta!

Dit is om samen met andere mensen deze zoektocht ook aan te gaan en hen te begeleiden. Zodat iedereen kan doen wat ze leuk vindt en waar ze talent voor heeft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven