fbpx

3 februari 2020; Maandag ochtend blues

Maandag ochtend blues,

Na een weekend van vier dagen, in verband met de lerarenstaking, was het voor de kinderen vanochtend weer erg moeilijk om uit bed te komen…. geen zin, dan moeten we weer van alles… de weerstand was groot. Hoe lekker is het om uit te kunnen slapen, niks per se te moeten doen en vrij zijn in de keuzes van de dag? En hoe moeilijk is het dan om weer een hele week te beginnen en te weten dat je moet luisteren naar de leraar, dat je niet meer zelf kunt kiezen wat je gaat doen? Dat gevoel is na 4 dagen nog sterker dan na een normaal weekend..

Herken jij dat gevoel ook, dat je op maandag ochtend, of misschien heb je al last van de zondagavondblues? Wil je op maandagochtend datzelfde gevoel hebben als in het weekend? Een vrij gevoel hebben binnen je werk? Zin en energie hebben op maandag ochtend?

Weet je niet hoe jij dat gevoel ook op maandag kan hebben? Kom eens een keer praten met VogelVrij Loopbaancoaching. Ik kan je helpen dat gevoel te vinden! En het leuke is op deze maandagochtend is… mijn site is online! Dus kijk snel voor meer informatie op: www.vogelvrijcoaching.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven