fbpx

Wij zijn weer begonnen !

Na een heerlijke warme zomer zijn we weer van start. nou ja warme zomer…? Vandaag is het eindelijk een warme dag. Heeft al het wensen op de zon ons dan eindelijk een dagje cadeau gegeven? Aan het begin van de vakantie heeft mijn dochter een mooie tekening gemaakt in de tuin, voor de zomer. We hebben het nog niet weggehaald in de hoop op zon. Nu kan ze hem weer gaan aanpassen aan het nieuwe schooljaar.

Deze week zijn we eindelijk weer begonnen, tenminste alles is begonnen. Ik ben al een paar weken weer aan het werk, maar deze week kunnen we weer bijna alles afvinken voor “normaal”. Heerlijk weer ritme, regelmaat en daarmee toch ook rust.

  • Werk
  • School
  • Sport
  • Vrijwilligerswerk
  • Klaar voor het najaar
  • …..

Heerlijk weer een nieuwe start. Vind jij het ook fijn om weer op te starten na je vakantie? Of is het zwaar om weer te beginnen en twijfel je of deze baan nog wel bij je past? Neem dan eens contact op met mij. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven