fbpx

Lente!

Lente,

Het is lente, de dagen worden langer ( lengen der dagen)  en er komt steeds meer groen buiten. De dieren worden weer wakker uit hun winterslaap, trekvogels komen weer terug. Je ziet meer dieren en mensen worden in het algemeen vrolijker door meer zon. Helaas zie je ook meer mensen met rode ogen van de hooikoorts. Daar ben ik er ook een van….

Ik heb al lang geen stukjes meer geschreven, druk gehad en de behoefte ook nog niet gehad. Met het begin van een nieuw seizoen (en enigszins verplicht omdat ik mijn afspraken mag afzeggen in verband met corona) dan toch weer de behoefte iets van mij te laten horen.

Lente brengt voor mij een moment om even stil te staan bij de komende maanden. Wat wil ik gaan doen, waar ga ik mij mee bezig houden. Voor veel mensen is het een seizoen van keuzes maken; hoe vaak sta je nu voor de kleding kast om te kijken wat je aan moet. Iets warms voor de ochtend of juist iets wat past bij de zon??.. 😉 een tijd van keuzes maken dus. Ook de voorjaarsschoonmaak komt eraan. Tijd om het verleden weg te poetsen en ruimte te maken voor nieuwe ideeën voor de toekomst.

Zelf ben ik tevreden en blij met de combinatie van mijn werk in de HR en in de loopbaancoaching. Dat blijft dus nu zo. Ik heb besloten om mezelf te gaan verdiepen in wandelcoaching. Wat kan dat mij opleveren en vooral voor mijn coachees? Ik hou van wandelen en ik haal energie uit verschillende gesprekken, dus ik denk een prima combinatie.

Heb jij ook plannen of keuzes die je gaat maken nu het (bijna) lente is? Ga je op zoek naar een andere baan? Ga je stappen maken in je loopbaan of besluit je om te blijven doen wat je nu doet? Welke stap ga jij nu maken?

Weet je niet hoe je de keuze in je loopbaan moet maken en heb je behoefte aan reflectie? Misschien kunnen we dan eens een keer samen gaan wandelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven