fbpx

Next step

Weet jij het nog? De dag dat je hoorde dat je geslaagd was, dat de vlag uit mocht? Dat je taart at, dat iedereen je feliciteerde, het was feest !!  Dat je weer een stapje verder kon in je leven? Deze dag was een einde van een periode en ook een begin van een nieuwe periode.

Weet jij ook de eerste dag nog bij de opleiding erna? Weer nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe lokalen, nieuwe boeken, alles ruikt anders, alles ziet er weer anders uit, de geluiden zijn anders… en iedereen uit je klas vindt het een beetje spannend en ook erg leuk, want dit is de eerste stap voor je verdere carrière.

Weet je nog, je allereerste baan na je opleiding? Waar jij je kennis kon gebruiken, waar mensen je serieus namen, waar je voor geleerd had, waar jij naartoe gewerkt had? Herken je dat gevoel nog?

Weet je nog, de eerste dag bij je huidige baan? Bosje bloemen stond klaar, je spullen lagen klaar, iedereen is vriendelijk tegen je, je hebt er kei veel zin in! Je gaat er iets heel moois van maken!

Weet jij nog de eerste dag dat je dat fijne gevoel niet meer had, dat je niet meer de volgende stap maakt, maar dat je een gevoel van sleur hebt? Dat de volgende stap iets uit het verleden is?

Zijn het allemaal herinneringen of maak je nog steeds nieuwe stappen in je carrière, ga je het nu ook nog maken!? Of ben je stiekem een beetje jaloers op de buurjongen, met de vlag buiten, die nu nog aan het begin staat van zijn carrière en al zijn keuzes nog mag maken?

Je hoeft niet jaloers te zijn! Jij kunt nu ook nieuwe herinneringen maken, nieuwe stappen maken in je carrière. Een nieuwe opleiding volgen, een cursus doen, vrijwilligers werk, een nieuwe hobby, een nieuwe baan…kom in beweging, laat je coachen en zorg ervoor dat je nieuwe herinneringen maakt!

Go for it!💪👊

Groetjes Geertje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven