fbpx

September

stairs, path, stages-1458533.jpg

Mijn laatste blog ging over de lente zag ik. Lang geleden. heb ik dan niks te melden? Ja ik wil heel veel zeggen, alleen de tijd vinden is soms, ook voor mij, lastig. Want wat gaat het snel. Mijn oudste is gisteren alweer 13 jaar geworden. Hij is ondertussen net zo groot als ik ben. Maar kan in zo veel manieren nog groeien. Net als ik. Dat geldt eigenlijk voor iedereen. Iedereen kan nog groeien, zich ontwikkelen. Alleen niet iedereen weet waarin en waarmee. Maar dat we willen groeien is vaak een feit. Je ziet het met de aanvragen voor de STAP- subsidie. Iedereen wil dit, lange wachtrijen en altijd te snel op voor de mensen die op de dag van de aanvraag moeten werken en dus later in loggen. Dus stopt de ontwikkeling dan? Begin in elk geval met kleine stapjes. Een trap is vaak een stuk makkelijker dan een hoge berg om op te komen toch?

Nu is het alweer september en gaan we richting het laatste kwartaal, gaan we weer plannen maken voor 2023 en beginnen met terug kijken op 2022 ( nu al? ja nu al, net zo snel als dat de pepernoten en de kerstkransjes in de winkel liggen 😉 …) . Welke ontwikkeling heb je al gehad, welke ga je nog afronden en wat wil jij nog leren in 2023? Dit zijn toch mooie vragen om eens mee bezig te zijn.

 We mogen nog wel blijven genieten van 2022. Eén van de mooiste tijden komt nog. Mooie kleuren in de bossen, veel variaties in het weer, eekhoorntjes die nog harder aan het werk zijn; de herfst. Ik vind het genieten. In die mooie bossen ga ik vele wandel kilometers maken, met de hond, met vriendinnen en ik hoop ook met verschillende coachees. Wandelend tot een resultaat komen en ontdekken welke ontwikkel stappen je kan gaan maken. Met je eindpunt, je resultaat voor ogen.

Stap voor stap

japan, aso, shrine-1778543.jpg

Stap voor Stap

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven