fbpx

Opstarten!?

plan, objective, strategy

Na de persconferentie van gisteren wordt het steeds echter; we gaan langzaam allemaal weer opstarten. Daarnaast gaan de kinderen volgende week echt weer een paar dagen naar school! Twee hele dagen dat ze even niet thuis zijn en dus 2 hele dagen dat we echt iets zakelijks kunnen doen.

Die 2 dagen dat ze naar school gaan is prima voor ze, weer een beetje structuur voor iedereen. Het vroeg opstaan dat wordt zeker weer wennen voor ons allemaal.

Maar wat ga ik doen in die 2 hele dagen? Er zijn zoveel dingen die ik wil gaan doen en waar ik me voor moet (en wil) concentreren. Eerder schreef ik al dat ik ging doen die ik nodig had op dat moment. Dat heb ik gedaan, daardoor heb ik ook keuzes gemaakt om de dingen waar ik echt rust voor nodig heb (en dat heb ik snel als HSP’er) minder te doen. Dus ga ik nu verder met dingen leren en lezen, ga ik meer aan marketing doen, ga ik sales activiteiten uitvoeren, ga ik verder met het uitwerken van de oefeningen, met uitwerken van e-coaching…? Zoveel dingen en zoveel ideeën.

Ik ben ook erg benieuwd wat andere mensen gaan doen in die 2 dagen of misschien wel meer dagen. Ga jij nu juist even genieten van de rust of heb een hele stapel aan werk liggen waar je nu mee kan gaan starten. Wat is JOUW plan?

Laat het mij weten! En wil je even sparren over hoe je de tijd het beste in kan delen of gewoon over andere dingen op je werk, laat dan je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven